انجمن علمی ، فرهنگی ، اخبار و اطلاعات نخبگان

اخبار و اطلاعات علمی ، فرهنگی ، ورزشی و موضوعات جالب و پر بازدید

انجمن علمی ، فرهنگی ، اخبار و اطلاعات نخبگان

اخبار و اطلاعات علمی ، فرهنگی ، ورزشی و موضوعات جالب و پر بازدید

انجمن علمی ، فرهنگی ، اخبار و اطلاعات نخبگان

عرض احترام خدمت همه نازنینان
از اینکه در خدمتتون هستم بسیار خوشحالم و بیتای مانای مهرآفرین رو شاکر .
عزیزان ، در این سایت نهایت سعی و تلاش بر این شده ، مطالبی که میتونه براتون جالب ، مفید و آپ دیت باشه رو ، خارج از هرگونه ساسی بازی و سیاسی کاری ، واضح و با صداقت ببینید و درک کنید!!! همچنین از نظریات و اخبار جالب پیرامون جامعه و افرادی دوست داشتنی و جالب ، چون فرماندهه پلس سپید موی و خندان ، دوست عزیزم جناب تیمسار طلایی , دکتر استاد اسطوره پروفسور محمد رضا تاجیک ، استاد دکتر ابراهیم متقی ، مهندس علی عابدزاده ریاست هواپیمایی کشوری ، مهندس یوفولوژ و محقق اسرار ناشناخته محمد فرخ ، سیاستمدار جوان ، فوق لیسانس و دکتری سراسری امیر همایون فرخ ، خلبان سپید موی و خوش اخلاقمون جناب استاد خلبان تیمسار قارصی ، خلبان اسطوره و دوست نازنینم محمد تحویلیان ، استاد سرکار خانم دکتر شهره انصاری رییس پژوهشکده ادبیات ، سرکار خانم استاد دکتر فاطمه فراهانی مدیر گروه فرهنگی دکتری دانشگاه علوم تحقیقات ، استاد دکتر سید رضا صالحی امیری وزیر سابق فرهنگ و ارشاد ، استاد دکتر محمدعلی نجفی ، وزیر و مشاور سابق رئیس جمهور ، ا دکتر محمدرضا مهرابی ریاست بخش آبزیان شیلات ایران و ، و ، و دوست عزیزم ، عقاب افسانه ای آسیا ، احمد رضا عابدزاده و ..... مطالب جالبی خواهم گذاشت که از اونها هم بهرمند خواهید شد . ۲ تن از دانشجویان و اساتید جوان آینده در امر نگارش مطالب ، در کمال افتخار در خدمت شما سرورام خواهند بود که در اینجا از محبت و الطافشون ، صمیمانه قدردانی میکنم .
بااحترام فراوان و سپاس از اینکه وبسایت حقیر رو دنبال میفرمایید .
با احترام
دکتر امیرآرش فرخ
تماس با من : 09128108355

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات

 

بنام بیتای مهرآفرین

بشقابهای پرنده

مصاحبه با مهندس محمدرحیم فرخ ، فارغ التحصیل از دانشگاه تهران و تحصیلات دتکمیلی برق در انگلستان ، محقق اجرام فضایی ناشناخته

امیرآرش فرخ (کارشناس ارشد و نویسنده )

مقاله چاپ شده در روز نامه دنیای خودرو

 

 

در دنیای فرا سرعت امروز ، که اقیانوسی از اطلاعات  با سرعتی سرسام آور و با ابزارهای روز به روز جدید تر جابجا میشوند و در زمانی که برای حمل و نقل های بزرگ و سخت ، تولد و تبلور ابزارهایی با قابلیت جابجایی سریعتر در واحد زمان و ایمن تر بلحاظ بعد مسافتی ، و زمان رسیدن از مبدا به مقصد  صورت گرفته و حرف اول  را میزند ، پژوهشگران ایران عزیزمون هم بیکار ننشسته و با تکیه به علم وتجربه و مطالعات گسترده ، در صدد ارایه نظریات و پیشنهادات در حوزه تبلور بعد جدیدی از حمل و نقل  و اختراع  و تولد ابزارهایی جدید برای این مهم هستند .

 

 

یکی از این پژوهشگران  "مهندس محمد رحیم  فرخ " متولد سال 1326 قهرمان تیم کشتی و فارغ التحصیل  دانشگاه تهران است که جهت دوره های تکمیلی به انگلستان اعزام شده ، پس ازموفقیت در امتحانات پایانی و دریافت مدرک تکمیلی برق و الکترونیک  از معاون آن زمان برق لندن ، علیرغم علاقه فراوان تیم آموزش انگلیسی و در راس آنها شخص معاون برق لندن  ،  بدلیل اطلاعات عمومی بی نظیر در اکثر زمینه ها، به ماندن این نخبه ملایری در انگلستان ، بازگشت  به  وطن  را ترجیح داده و در یکی از قسمتهای مدیریتی برق تهران مشغول به خدمت شد . اما شغل پر استرس ایشان در مدیریت پرسنل برق فشار قوی هم مانع ادامه مطالعات گسترده اش نشد و لحظه به لحظه نسبت  به  کسب علم تشنه تر میشد ! علمی که تنها در زمینه حرفه اش نبود و او را سیراب نمیکرد ! وی بیشتر گوش میدهد و کمتر سخن میگوید . پژوهشگر سپید موی چندین بار از سوی مقامات علمی برای تصدی مدیریتهای بالاتر و تدریس دعوت شد اما گویی واقعا دنبال مقام نبود و میخواست بیاموزد .

 

نظریات خاص مثل نظریه انیشتن ، زمان ، سرعت و رابطه عواملی چون مذکورات با هم ، اسرار مثلث برمودا و . . . . مواردی بودند که وی در مورد آنها پژوهش میکرد و آرام آرام با تسلط به این موضوعات ( علیرغم اینکه هنوز نتیجه ای واحد در دنیا برای این موضوعات وجود ندارد ) باعث شد به سمت موضوعی برود که ارتش آمریکا آن را سری خوانده بود ! بشقاب پرنده و موجودات فضایی !

 

حال شاید با خود بگوید این موضوع جالب در صفحه حمل و نقل چه میکند؟! با مصاحبه ای که با این پژوهشگر افتاده و خوش برخورد انجام دادیم خواهید فهمید که شاید ما جزو اولین کسانی هستیم که این نظریه را میشنویم ! جابجای و حمل و نقل با سرعتی نزدیک به سرعت  نور و دور زدن زمان !

 

لطفا بیوگرافی خود را بفرماید . ( با خنده ای دلنشین )شما که کل زندگی بنده رو گفتید ! برید سر اصل مطلب ! بشقاب پرنده !

 

جناب مهندس فرخ ، بشقاب پرنده اصلا وجود داره ؟! بله پسرم .شک به وجود موجوداتی با هوش و داناتر از ما در این دنیای به این بزرگی نداشته باش . ما انسانها علیرغم پیشرفتهای قابل احترامی که تا کنون داشتیم اما روی بردار پیشرفت هنوز نزدیک به نقطه صفر قرار داریم !

 

چه ایرادی دارد باور کنیم اجسامی با جنس خاص در این دنیا و در مکانهایی که شاید سالهای نوری با ما فاصله دارند ، وجود دارد؟ مگر انسانهای اولیه تکنولوژی کنونی ما را میتوانستند تصور کنند ؟! بنده خدا گالیله ! چقدر زور زد که بگه زمین گرده ! مگر باورشان میشد ؟ اما اکنون ایران عزیز ما به یمن وجود فرهنگ بالای مردم نازنینمون ، قابلیت پذیرش خیلی چیزها رو حتی در قالب پیشنهاد و نظریه پیدا کرده که این لطف بیتای مهرآفرینه به ما .

 

خواهش میکنم توضیح کاملی در مورد چیستی بشقابهای پرنده برای خواندگان خوب ما بیان بفرماید .

 

بله . حتما . قبل از هر چیز اجازه میخوام به مردم خونگرم وطنم سلامی گرم  و عرض احترام و ادب به شما و همکارانتان در نشریه بسیار جالب و متنوعتون داشته باشم و شاکر باشم یگانه مهربان را که این فرصت را از طریق روزنامه دنیای خودرو در اختیار من قرار داد تا پاسخگوی سوالات شما باشم . و اما در مورد مقوله چیستی بشقابهای پرنده چکیده ای از دانسته های ناچیز و برداشت و نظریاتم را در اختیارتان قرار خواهم داد .

 

اشیای ناشناس پرنده یا یوفو (به انگلیسی: Unidentified flying object | UFO) اصطلاح رایج برای هر پدیده هوایی است که علت آن نمی‌تواند به‌آسانی و یا بلافاصله توسط ناظر شناخته شود. نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا، که در سال ۱۹۵۲ این اصطلاح را ابداع کرده‌است، در ابتدا اصطلاح «یوفو» را به اشیائی که پس از بررسی دقیق توسط محققان متخصص ناشناخته باقی می‌مانَد، اطلاق کرد؛

 

. تنها درصد کمی (بین ۵ تا ۲۰٪) از گزارش‌های مبنی بر رؤیت یوفوها را می‌توان به‌طور مشخص در طبقه «اشیای ناشناس پرنده» به مفهوم دقیق آن قرار داد.

 

استاد ، استدعا دارم کمی واضحتر بیان بفرمایید !!!!

 

بله عزیزم . حتما . بینید ،طی جنگ جهانی دوم (1939 تا 1945) برخی از خلبانها گزارش کردند شیئی عجیب و به ظاهر فلزی را مشاهده کردهاند که مانند وسیلهای برای بررسی و تحقیق، روی هواپیمای آنها سایه انداخته بوده است. در 24 ژوئن 1947اطلاعات بیشتری از این موضوع گزارش شد. در آن زمان، کنت آرنولد، خلبان یک هواپیمای مسافربری، گزارش کرد ناوگانی از نه شییء پرنده گرد را مشاهده کرده است که در خط پرواز وی ظاهر شدهاند

 

به هر حال، نشر این گونه گزارشها احتمال وجود موجودات زنده در سیارات دیگر را تقویت کرد.

 

 آرنولد در گزارش خود توضیح داده بود این اشیاء شبیه نعلبکیهایی بودهاند که روی آب سُر میخورند و حرکت میکنند. به همین دلیل، از آن پس مردم از این اشیاء ناشناخته با عنوان«بشقاب پرنده» یاد کردند. ( با خنده و در حال خوردن نسکافه : اگر لازمه باز هم واضحتر بگم !!! )

 

یادتان باشد فقط بررسی گزارش‌های مشاهده بشقاب‌پرنده توسط افراد مطلع و آشنا معتبر است، زیرا بسیاری از کسانی که مدعی مشاهده بشقاب‌پرنده شده‌اند، اشیاء یا پدیده‌های شناخته‌شده را به‌عنوان بشقاب‌پرنده تلقی کرده‌اند. در ایران چطور ؟ چنین اجسامی دیده شدند ؟

 

بینید ، اینطور براتون میگم که طبق مطالعات و اخبار اعلام شده در دوره جدید که موج رؤیت بشقاب‌پرنده‌ها به اوج رسید، نام ایران نیز در بین کشورهایی قرار گرفت که نه‌تنها تعداد قابل‌توجهی گزارش از آن مخابره می‌شد، بلکه تعدادی از گزارش‌های مهم ازنظر طرفداران وجود بشقاب‌پرنده‌ها در ایران رخ داده‌بود. در این بین، یکی از گزارش‌ها اهمیت بیشتری داشت: شیء ناشناس پرنده که در بامداد روز ۱۹ سپتامبر سال ۱۹۷۶ (۲۸ شهریور ۱۳۵۵) در تهران دیده شد. بر اساس گزارشی از این ماجرا، که در ۳۱ اگوست ۱۹۷۷ (۱۳۵۶) منتشر شد، ساعت ۱۲:۳۰ نیمه‌شب ۱۹ سپتامبر تلفن‌هایی از منطقه شمیرانات به نیروی هوایی ارتش ایران زده می‌شود و طی آن، گزارش رؤیت یک شیء پرنده ناشناس در افق شمالی گزارش می‌شود. دقایقی بعد، برج مراقبت فرودگاه مهرآباد تهران حضور این جِرم را در رادار خود تأیید می‌کند و بلافاصله یک فروند هواپیمای شکاری به تعقیب آن برمی‌خیزد.
داستان بشقاب‌پرنده‌ها در ایران برای چندین سال دوران آرامی را سپری کرد تا اینکه از اوایل دو سال گذشته و با مشاهده اشیاء نورانی در برخی شهرها، بار دیگر داستان از نو آغاز شد.

 

بعنوان یک پژوهشگر در زمینه ( یوفو ها ) اگر روزی با یک یوفو روی زمین مواجه شوید چه خواهید کرد ؟!

 

بعد از سلامتی هموطنان و خانواده عزیزم ، این نهایت آرزوی من است ! لمس یک یوفو ؟! مگه میشه ؟! فلزی که میتواند حرکت با سرعت نور را متحمل شود از کدامین عناصر جدول شیمی مندلیف نشات گرفته ؟!

 

واگر در یوفو باز بود ؟!

 

حتما سوارش میشم ! شک نکنید !!!

 

واگر درب بسته شد ؟!

 

یک سفر هیجان انگیز رو تجربه خواهم کرد که همیشه در خواب میبینم ! شاید سفری بی بازگشت یا با بازگشت در زمان و مکانی سالها دورتر از الان و اینجا !اونوقت حتما نظریم رو تکمیل و به عنوان یک ایرانی از دیار کریمخان زند ، به گوش جهانیان خواهیم رساند و پرچم مقدسمون رو بالا و بالاتر خواهیم برد .

 

نظرتون راجع به این کلمات چیست ؟ یوفو ؟

 

عشق

 

موجودات فضایی ؟

 

معشوق و هوو

 

نطریه  یا پیشنهاد (یوفولوژ سپید موی ) با نطریه و فرمول انیشتن همخوانی دارد ؟

 

بله . صد در صد . با هر روشی محاسبه کنید اگر توانایی حرکت با سرعتی در حد نور را بدست آورید مسله زمان و سرعت همراه با انرژی برای شما حل شده است .

 

کمی واضحتر لطفا !!!

 

تصور کنید ایران عزیز ما طی یک اتفاق عجیب مثل هنر نمایی که اساتید نظامیمون در به کنترل گرفتن پهباد امریکایی انجام دادند و دنیا رو به تعجب و تعظیم به دانش شیرمردان ایرانزمین وادار کردند ، در مورد یک یوفوی کوچک یا بزرگ انجام شود !!!

 

یعنی بتوانیم یک یوفو رو به کنترل در آوریم ؟!

 

احسنت ! با بررسی این یوفو و سیستم و جنس آن میتوانیم مثلا برای انتقال یکسری وسایل مثلا  به کره ماه در کوتاهترین زمان ممکن اقدام کنیم ! عجیب نیست ؟ ایران ، بنیانگذار حمل و نقل با بشقاب پرنده و با سرعتی فرا تصور ! آیا زمان را دور نزده ایم ؟! آیا دنیا را دور نزدیم ؟ حمل و نقل به سیارات دیگر ! واقعا جالبه !

 

در مواجهه با میهمانان فضایی چه خواهید  کرد ؟

 

در جواب این سوال اما و اگر های فراوان مطرح است. مثلا باید دید موجوداتی که به این حد از تکامل علمی رسیده اند که چنین وسیله پرنده ای بسازند که با این سرعت و بی هیچ صدایی ( طبق مطالعات ) حرکت کند ، آیا توانایی برقراری ارتباط با ما انسانها را دارند ؟! یا مثلا از من خواهند ترسید ؟! یا به سمت من آمده دستش را دراز میکند تا با من دست دهد ! شخصا امیدوارم اگر ایرانی صحبت نمیکنند ، به لحجه شیرین ملایری تسلط داشته باشند !!! هزاران سوال میتوان مطرح کرد ، اما بحث اصلی ما استفاده از تکنولوژی آنهاست در جهت استفاده بهینه در حمل و نقل . زیبا نیست ؟

 

باز هم از ایران بگویید ! چنان با اطمینان صحبت میکنید که من مطمنم جالبترین گزارش زندگیم رو از آدمی متفاوت و در بحثی متفاوت تر که تا بحال من و خیلی ها حتی به آن فکر هم نکرده بودیم و در روزنامه ای حد اقل در این چند سال ندیده بودم ( از دوره دیپلم تا پایان فوق لیسانس ) رو دارم تهیه میکنم .

 

شما لطف دارید . اگر هر آنچه منشا علمی هرچند کوچک داشت رو جدی گرفتیم و به خودمان شجاعت بیان نطریه و پیشنهاد رو دادیم ، کاری را میکنیم که غیر ممکن است ! مثل در اختیار گرفتن پهباد امریکایی با اون تکنولوژی ! این نتیجه خودباوریست . شاید پیشنهاد و نطریات من پیرامون یوفوها و موجودات فضایی اکنون کمی قابل هضم نیست اما مطمنم از به هدایت در آوردن پهباد امریکایی غیرقابل هضم تر نیست !

 

 اما از ایران عزیزمون ،۲۵ و ۲۶ فروردین‌ماه ۱۳۸۳ خبرگزاری‌ها خبر مشاهده شیء ناشناس نورانی را در آسمان مشکین‌شهر و اردبیل دادند، بلافاصله صدا و سیما تصاویری که توسط یک دوربین آماتوری از این اجرام تهیه شده بود منتشر ساخت و بدین ترتیب موج جدید آغاز شد. خبرگزاری ایرنا در کمتر از ۷۲ ساعت بیش از ۶ خبر از رؤیت این اجرام در آسمان شهرهای مختلف ایران از مشکین‌شهر و اردبیل گرفته تا گنبد کاووس و تبریز و اراک و اشنویه و سنندج و... منتشر کرد

 

گزارش ایرنا از دیده شدن این شیء در تبریز را مرور کنید:

 

"تعدادی از شاهدان عینی گفتند یک شیء نورانی را چهارشنبه شب در آسمان تبریز مشاهده کرده‌اند. به گفته آنان، این شیء که طیف‌هایی از نورهای قرمز، آبی و سبز از آن به سرعت ساطع می‌شده است، مقارن ساعت ۲۰:۳۰ چهارشنبه در جنوب آسمان تبریز در منطقهٔ ولیعصر رؤیت شد، در طرفین این شیء نورانی دو بازوی نورانی خط‌گونه وجود داشت. یکی از شاهدان افزود، این شیء از سمت شرق به غرب با سرعتی بسیار کند و غیر محسوس در حرکت بود."

 

"یک شیء نورانی بار دیگر سه شنبه شب در ارتفاع پائین در ضلع جنوبی شهر گنبد کاووس دیده شد. به گفتهٔ منابع مردمی، این شیء از ساعت ۲۰ تا ۲۲:۳۰ دقیقه در آسمان ظاهر شده و رنگهای مختلف از خود انعکاس می‌داد. این شیء نورانی، کم کم در آسمان ناپدید شد. دوشنبه شب نیز یک شیء نورانی در ارتفاع پایین در ضلع جنوبی شهر گنبد کاووس مشاهده شده بود."

 

"دوشنبه شب نیز یک شیء نورانی در ارتفاع پایین در ضلع جنوبی شهر گنبد کاووس مشاهده شده بود. "ایرناً گزارش داده بود که این شیء به مدت ۹۰ تا۱۲۰ دقیقه در آسمان ظاهر شده و رنگهای مختلف از خود انعکاس می‌داد. از این شیء نورانی، دو نور جدا شده و کم‌کم در آسمان ناپدید شد."

 

"در ساعت ۲۲:۱۵ پنج شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۱ شیئی نورانی به مدت ۱۰ دقیقه در ضلع شمالی آسمان گنبد کاووس مشاهده شد که ابتدا به صورت حبابی بود که داخل آن یک نور روشنی بود، سپس این حباب به دوقسمت تقسیم شد و یک شکل مخروطی کنار آن تشکیل شد و در آخر به‌صورت غباری آسمان را گرفت و ناگهان ناپدید شد .

 

و در خارج ایران ؟

 

  • در ۹ دسامبر ۱۹۶۵، بسیاری از مردم جسم عجیبی را دیدند که داخل جنگل‌های پنسیلوانیا سقوط کرد.[۳]

  • صبح ۲۷ دسامبر ۱۹۸۰، دو تن از افراد نیروی هوایی انگلیس جسم فلزی نورانی را در آسمان مشاهده کردند.[۳]

  • بین سال‌های ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۰ صدها نفر وجود اجسام مثلثی شکل بزرگی را در آسمان بلژیک گزارش دادند.[۳]

  • در ۵ ژانویه ۲۰۰۰، یک تاجر و چند مأمور پلیس جسم بزرگ نورانی‌ای را در حال حرکت در آسمان دیدند.[۳]

 

گروهی از افسران بازنشسته آمریکایی بعد از سال‌ها مدعی شدند که اشیای پرنده ناشناس بارها روی تأسیسات هسته‌ای آمریکا در سراسر این کشور پرواز کرده‌اند. آنها همچنین مدعی شدند که این اشیای پرنده سیستم موشکی پدافند هوایی این تأسیسات را از کار می‌انداختند .

 

  • در هفدهم آبان ۱۳۸۹ جسمی موشک مانند در غرب آسمان لس آنجلس دیده شد. مسئولین نظامی و هوانوردی از اینکه این جسم چه بوده‌است اظهار بی اطلاعی کردند.[۷]

 

در ۴ دسامبر ۲۰۱۲ نیروی دریایی ژاپن تصویر سقوط یک بشقاب‌پرنده را در سواحل این کشور منتشر کرد

 

هنوز هم درمورد بشقاب‌پرنده‌ها اطلاعات منتشرنشده‌ای وجود دارد.

 

هرچند جان گرینوالد تاکنون توانسته است حدود صد هزار صفحه از اسناد دولتی درمورد بشقاب‌پرنده‌ها را جمع‌آوری و منتشر کند ولی تأکید می‌کند که هنوز هم اطلاعات بسیار زیادی در این زمینه وجود دارد که افکار عمومی از آن بی‌خبرند..

 

این ادعا خودخواهی بسیار بزرگی خواهد بود که اگر ما انسانها خود را باشعورترین موجودات هستی بدانیم و خود را یکه تاز در عرصه علم و دانش محسوب کنیم ، برای اینکه موجودات بسیار باشعورتر از ما به تکنولوژی پرواز بسیار بالایی دست یافته‌اند ، تصویر فوق عکسهایی از بشقاب پرنده‌ها و سرنشینان مرده آنها (  UFO's ) به علت سقوط و تصادم با زمین و همچنین کهکشانهای  M104 , NGC4565 , NGC5866  را نشان میدهد ، اندیشه و فهم آنها در پرواز بسیار وسیع‌تر و جامع‌تر از انسانهاست . عاملی که یوفوها را به فکر پرواز انداخته و آنها را شیفته فضا نموده است ، سرعتهای سرسام آور و باور نکردنی کهکشانها در حال دور شدن از یکدیگر است ، یعنی چیزی که ما آن را انبساط شتاب دار کیهان و عامل آن را انرژی تاریک می‌نامیم . در واقع آنها ساختارهای فیزیکی کهکشانها را شناسایی و سپس آن را در مقیاس کوچک کپی و شبیه سازی کرده‌اند و به وسیله این اسباب‌های پرنده در کنترل خود ، میتوانند به همه جای کیهان سفر کنند . این همان خود باوریست که ما باید بکمک دانشمندان حیطه های مختلف به آن برسیم و اگر چنین شود بنده شخصا دست مسولین روزنامه دنیای خودرو را خواهم بوسید !

 

جناب مهنس فرخ  ، بعنوان یک یوفولوژ تصور میکنید انرژی مورد نیاز بشقاب پرنده‌ها از کجا تامین میشود ؟

 

در اتمهای عناصر موجود در عالم ، دوران همیشگی هسته و چرخش دائمی الکترونها  پیرامون هسته وجود دارد ، بدون اینکه درون اتم مولد یا منبع انرژی طبق تعاریف ما وجود داشته باشد و یا اینکه از خارج به آنها انرژی داده شود . چنین به نظر میرسد که بشقاب پرنده‌ها نیز از این چنین نیروهای اتمی و انرژی نامحدود هسته‌ای برخوردارند . در واقع منبع نیرو و یا مولد انرژی که ما میشناسیم و تعریف کرده‌ایم درون بشقاب پرنده‌ها شناسایی و یافت نشده است برای اینکه آنها میتوانند ساختارهای اتمی را در مقیاسهای بزرگ کپی کنند.

 

و سرعت بشقاب پرنده‌ها :

 

طبق تعاریف فعلی " /   یکی از نتایج مهم نظریه نسبیت ، رابطه میان جرم و انرژی است . این اصل  که سرعت نور باید به دید همه یکسان باشد ، نشان می داد که هیچ چیز نمی تواند از نور سریع تر حرکت کند . آنچه روی می دهد این است که با مصرف انرژی و وارد کردن نیرو برای شتاب دادن به ذره یا سفینه ، جرم شی افزایش می‌یابد و شتاب بیشتر دادن به آن را دشوارتر می سازد . شتاب دادن به ذره تا سرعت نور ناممکن است زیرا به مقدار نامتناهی انرژی و نیرو نیاز دارد "

 

جرم و گرانش یک جسم ، دو پارامتر وابسته به همدیگر در عالم فیزیکی هستند . پس میتوانیم چنین فرض کنیم ، زمانی که میدان گرانش منفی جسمی پدیدار شد ، جرم ظاهری آن در معادلات صفر و حتی منفی به نظر میرسد و شتاب دادن به آن تا سرعت نور و حتی بیشتر از آن کار سهل و آسانی است . از لحاظ ریاضی می توانیم چنین بیان کنیم که بشقاب پرنده‌ها به نوعی با کسری جرم نه جرم منفی مطلق مواجه میشوند یعنی چیزی شبیه به همان پیش بینی جرم سکون صفر برای فوتون در نظریه نسبیت ، چرا که سرعت انتقال طولی فوتون معادل سرعت نور است و اگر حرکت موجی آن را در نظر گرفت ، سرعت آن چند برابر سرعت نور میشود . اینها همگی بیانگر این واقعیت است که قوانین نسبیت برای اجرام با گرانش مثبت وضع شده است و این نتیجه گیری نمی تواند در مورد اجرام با گرانش منفی صادق باشد برای اینکه با پدیدار شدن میادین گرانشی منفی ، حقایق و تعاریف فیزیکی به گونه‌ای دیگر است . نام این مکان را میتوانیم حباب ضد گرانشی نام گذاری کنیم .

 

مشکل دیگری که برای رسیدن به سرعت نور مطرح میشود ، مشکل مقاومت فضا یا خلا است ، یعنی مشکل مشابهی که قبلا برای هواپیماها وجود داشت یعنی مشکل مقاومت هوا که این مشکل با حذف ملخ و استفاده از موتور جت و بهره گرفتن از اشکال ایرودینامیک و همچنین افزایش ارتفاع پرواز حل شد .

 

طبق فرمولها و محاسبات من اگر ما بتوانیم میدان گرانش جسمی را صفر کنیم ، جرم آن مثل فوتون فرضی صفر میشود و با کوچکترین انرژی میتوان سرعت آن را به سرعت نور رساند ، ولی اگر میدان گرانش آن را منفی کنیم ، جسم از طرف میدان گرانش مثبت اجرام سماوی مثل زمین و خورشید پرتاب میشود ، آنهم بدون صرف هیچگونه انرژی ، و سرعت آن میتواند به بینهایت هم برسد . این پدیده واقعا در بشقاب پرنده‌ها دیده شده است.

 

پژوهشگر عزیز ، آیا تا بحال سقوطی اتفاق افتاده یا مدرمی از این موجودات گرامی!!!! وجود دارد ؟

 

بله بله بله !واقعه روزول !

 

بزرگترین واقعه در ارتباط با یوفوها حادثه‌ای که اثرات زیادی در زندگی انسانها داشت . در ژولای سال 1947 یک بشقاب پرنده در  شهر روزول ایالت نیومکزیکو با زمین برخورد کرد . بر طبق گزارشات اجساد چند سرنشین یوفو در اطراف این بشقاب پرنده کشف شد . و در بعضی از گزارشات آمده بود که جسد چند سرنشین یوفو که هنوز زنده بودند نیز یافت شد . مک برازل ( Mac Brazel )  مزرعه دار محلی ، گزارش اصابت این شی ناشناس را به نیروهای هوایی روزول داد .

 

از بین  نیروهای هوایی روزول افسر اطلاعاتی جسی مارسل ( Jesse Marcel )  مسئول رسیدگی به این حادثه شد

 

در مطالعاتم خوانده بودم  اظهارات سروان جسی مارسل در مورد حادثه را که : یکی دیگر از شهود عینی ماجرا و اولین شاهد از گروه بازرسین که مایل بود نام وی به عنوان یک شاهد رسمی برده شود ، یک سروان نیروی هوایی امریکا به نام "جسی مارسل" با عنوان " افسر اطلاعاتی گروه بمب افکن اتمی " مستقر در روزول بود . وی شخصی بسیار آگاه و فعال و یکی از دو افسری بود که از سایت اصلی سقوط بازدید نموده است . وی در سال 1979 طی یک مصاحبه ویدیویی صراحتا اظهار داشت که : " خیر آن شی نه یک بالون هواشناسی ، نه یک موشک و نه یک هواپیما بود . " وی در مورد جنس آن شی اظهار داشت که :

 

" قطعاتی از آن را تحت حرارت شدید قرار دادند که حتی گرم نشد ! همچنین این قطعات هیچ وزنی نداشتند ( یعنی با وجود بزرگی ، وزن بسیار پایینی داشتند ) و از نظر ضخامت نیز این قطعات نازکتر از فویل آلومینیم داخل پاکت سیگار بودند . من سعی کردم که این قطعات را خم کنم ، اما علی‌رغم نازکی فوق‌العاده‌ آن هرگز نتوانستم این کار را انجام دهم . ما حتی سعی کردیم تا با کمک یک پتک 16 پوندی آن را سوراخ کنیم یا تغییر شکل دهیم اما موفق نشدیم ! "

 

این غیر قابل باور است که فردی با قابلیتها و تجربه بسیار بالا همچون جسی مارسل بعنوان افسر اطلاعاتی تنها گروه بمب افکن اتمی جهان در آن زمان لاشه یک بشقاب پرنده را از یک بالون هواشناسی یا یک هواپیما نتواند تشخیص دهد . آنهم با اوصافی که در مورد جنس این سفینه در بالا ذکر شد . مسلما چنین موادی را نمیتوان در کره زمین یافت یا بطور مصنوعی ساخت . وی در جای دیگری از مصاحبه عنوان داشت : " آنها از خارج از کره زمین آمده بودند ." حتی اگر فرض کنیم که وی در ابتدای امر دچار اشتباه یا خطای دید شده بود ، این موضوع براحتی قابل نفی است ،  چرا که وی قبل از عزیمت به دفتر فرماندهی از شدت هیجان در مقابل منزل خود در پایگاه توقف نمود و قطعات بشقاب پرنده و خطوط عجیب روی آن را را به همسر خود و پسر 11 ساله و همسایگانش نشان داد . بخشی از دستگاه تولید کننده اشعه ایکس آن دارای خطوطی شبیه به خط هیروگلیف و مانند خطوط بیرونی حک شده بر روی سفینه بود .
رئیس انجمن هتل‌داران شهر روزول ( رازول ) آمریکا از علاقمندان به شرکت در شصتمین سالگرد واقعه سقوط بشقاب پرنده در این بخش ، درخواست کرد تا اطلاع ثانوی از برنامه‌ریزی برای سفر به این قسمت صرفنظر کنند . سه میلیون گردشگر برای بازدید جسد موجود فضایی به آمریکا سفر می‌کنند !

 


Description: http://www.ki2100.com/images/physics/ufo/16.jpg

 



خبرگزاری میراث فرهنگی ـ گروه بین‌الملل ـ / دقیقا 60 سال پیش یک بشقاب پرنده با دو سرنشین فضایی در شهر روزول ( رازول ) واقع در کنار نیومکزیکو سقوط کرد و اولین مدرک مستند برای بررسی اجسام ناشناخته فضایی به دست متخصصان ناسا افتاد .
به گزارش میراث خبر ، روزنامه تایمز چاپ لندن در این مورد نوشت : « به همین مناسبت حدود سه میلیون گردشگر به شهرها و ایالت‌ روزول ( رازول ) و نیومکزیکو واقع در آمریکا عزیمت کرده‌اند تا ضمن مشاهده جسد موجود فضایی و بشقاب پرنده متعلق به او ، در مراسم جشن و پایکوبی به همین مناسبت شرکت کنند . »
رئیس انجمن هتلداران روزول در آمریکا در مصاحبه با روزنامه تایمز گفت: « ظرفیت‌ هتل‌های دو شهر روزول و ایالت نیومکزیکو پرشده و حتی‌الامکان کمپینگی ما هم دیگر ظرفیت پذیرش علاقمندان به شرکت در این مراسم مهیج را ندارد . »

 

بعنوان چند سوال آخر :

 

باز هم از ایران برامون میگویید و اینکه آیا ما هم مدرک مستندی داریم ؟

 

شما خبرنگار پر انرژی هستید !هر چه در 45 سال تحقیق داشتم رو روکردم ! اما تک خالم رو نگه داشتم !

 

 رویت بشقاب پرنده بر فراز عباس آباد تهران-سال 1365 (عکسها تایید شده از کمپانی کداک فرانسه)
تهران - شهریور 1365- یک پسر جوان در سکوت و خلوت سحرگاهی پارک جنگلی عباس‌آباد با صحنه هیجان‌انگیز و تکان‌دهنده‌ای روبه‌رو می‌شود، پرواز بشقاب‌های پرنده بر فراز تپه‌های عباس‌آباد

دکتر داریوش ادیب متخصص شیمی و سنگ‌های قیمتی و صاحب تألیفات بی‌شمار علمی و یکی از کارشناسان «UFO» (اشیای پرنده ناشناخته) در پیش‌گفتار کتاب خود به نام «اسرار بشقاب‌های پرنده» می‌نویسد: در سال ۱۳۶۵، روزی جوانی نزد من آمد و با هیجان فراوان از حضور بشقاب‌های پرنده در محوطه پارک جنگلی عباس‌آباد تهران خبر داد. او اصرار داشت که در ساعت‌های اولیه صبح چند بشقاب پرنده در آنجا دیده و از چند شاهد نیز برای ارتباط ادعای خود نام می‌برد
با سؤال‌هایی آمیخته به ناباوری و تمسخر با او برخورد کردم و قاطعانه گفتم مقوله بشقاب‌های پرنده، ساخته و پرداخته ذهن دانشمندان امریکایی بعد از جنگ جهانی دوم است.
دکتر ادیب در ادامه می‌نویسد: فردای آن روز، آن جوان با حالتی عصبی، ادعای خود را با این عبارت که «امروز هم آنها آمدند» تکرار کرد و من برای خاتمه دادن به این بحث از او خواستم برای صحت حرف‌هایش بهتر است از بشقاب‌پرنده‌ها عکس بگیرد.
دکتر داریوش ادیب می‌گوید: «در دوران تحصیل در امریکا، خوانده بودم که دو روز پی‌درپی بشقاب پرنده‌ای در حوالی نقاط مهمی چون نیروگاه‌های اتمی یا مراکز رادیو تلسکوپ‌های عظیم در پرواز بودند، اما هرگز نشنیده بودم که بشقاب‌ پرنده‌ای چند روز متوالی در محلی آن هم در آسمان تپه‌های عباس‌آباد آمد و رفت کرده باشد.»
دو روز بعد همان جوان با دو حلقه فیلم و در حالی که از شدت هیجان می‌لرزید، به دیدار دکتر ادیب می‌آید و با لکنت زبان می‌گوید: «آنها
دوباره آ مدند از آن.ها فیلم گرفتم.»
دکتر ادیب این گونه ادامه می‌دهد:
«هنگامی که عکس‌های چاپ شده را دیدم، با وجود دلایل حیرت‌انگیزی که در آنها وجود داشت، اصالتشان باور کردنی نبود

با گذشت دو سال از این ماجرا روزی از پارک جنگلی رد می‌شدم، به تعدادی باغبان برخورد کردم و ضمن حرف زدن با آنها، ماجرای بشقاب‌پرنده را پیش کشیدم و با کمال تعجب یکی از باغبان‌ها به توصیف روزهایی پرداخت که جوان مورد بحث، بشقاب‌پرنده‌ها را در تپه‌های عباس‌آباد دیده و عکس گرفته بود.»
به گفته دکتر ادیب برخی از عکس‌های جوان ایرانی همراه با تأییدیه کارشناس لابراتوار کداک در انگلیس در شماره سپتامبر
۱۹۹۰ مجله FSR به چاپ رسیده است. ماجرای جوان ایرانی باعث شد تا دکتر داریوش ادیب با علاقه‌مندی به بحث بشقاب‌پرنده، خود در زمره کارشناسان زبده مطالعات اشیای پرنده ناشناخته «UFO» درآید.

با سپاس از حوصلتون ! انگلیسیها حق داشتند چنین مغزی رو نگه دارن ! خوش بحال ایرانزمین که اسطوره های علمی چون شما داره . باز هم مزاحمتون میشم .

ممنونم پسرم . من در خدمتم . فقط یادت باشه :

درخت تو گر بار دانش بگیرد                                                     به زیر آوری چرخ نیلوفری

۹۵/۰۲/۰۹
امیرآرش فرخ

نظرات  (۳)

سلام وعرض ادب 

احسان نجفی هستم.از دوران بچگی علاقه زیادی به بشقاب پرنده ها داشتم.وهمیشه اونهارو در خواب می دیدم.تلاش های زیادی برای ساخت نمونه آزمایشگاهی در مقیاس خیلی کوچیک انجام دادم.ازاونجا که علاقه زیادی به بشقاب پرنده ها داشتم کلا رشته فیزیک رو برای ادامه تحصیل در دانشگاه برگزیدم.وکار های زیادی در دانشگاه برای معلق نگاه داشتن اشیاه در دانشگاه انجام دادم ازجمله بازسازی اثر بیفلد براون.حرفه ام رو بعد از دانشگاه متناسب با یوفو انتخاب کردم.خوشحال میشم از تجربیات شمادر این مورد استفاده کنم.پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را دارم.

09168230545

 

بیاتانی
اووووووووووف!
چه معلوماتی !
آقا زنده باد ! فرصت باشه برای دستبوسی خدمت برسیم 
پاسخ:
الطاف شما رو ارج مینهم 
با عرض سلام خدمت شما و پدر گرامی تون
ممنونم که به سوالم پاسخ دادین،،،، 
بسیار جامع و کامل بود،،،امیدوارم سالیان سال
زیر سایه شون زندگی کنید..... 
پاسخ:
سپاس
شاد باشید
در پناه خدا

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی